Aapo Pietiläinen, Restaurang och Livsmedel, Lindengymnasiet.

Motivering:

Med en vinnande och varm personlighet har Aapo under sina 3 år bedrivit framgångsrika studier i karaktärsämnena samt gjort väldigt väl ifrån sig på alla sina praktikplatser och därmed erbjudits fortsatt arbete inom branschen. 

Felix Ericsson (Snickare), Bygg och anläggningsprogrammet, Duveholm/KTC

Motivering:

Felix är en driven och trevlig elev som har visat ansvar på byggården och på APL. Han är social, arbetar självständigt och tar redan ansvar som en färdig yrkesman. Felix är kort sagt en ”kille” att lita på och som alltid gör färdigt det han påbörjat.

Anton Larsson (Glastekniker), Bygg och anläggningsprogrammet, Duveholm/KTC

Motivering:

Anton är en elev som alltid gör sitt bästa i alla lägen. Trots att han kom in sent på sin nuvarande yrkesbana har han redan fått en anställning. Anton är helt enkel otroligt lojal och prestationsinriktad vilket gör honom till en given kandidat. 

Malte Kågebrand Karlsson (Snickare), Bygg och anläggningsprogrammet, Duveholm/KTC

Motivering:

Malte har blivit framröstad som klassens bästa hantverkare av sina klasskamrater. Detta infattar även att han är en god kamrat, lojal och prestationsinriktad. Vi lärare på bygg tror på en ljus framtid för Malte som hantverkare.

Jesper B Nagy VVS- och fastighetsprogrammet,Duveholm/KTC
Motivering:

Jesper har visat sig behärska såväl självständiga uppdrag som samarbeten inom yrkesprogrammet. Han har också visat en flexibilitet och kreativitet på ett pålitligt sätt.